YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karmaskeli mazot hırsızı tutuklandı

Adana’da, girdiği inşaat şirketinde bekçiyi bıçak zoruyla etkisiz hale getirdikten sonra şirketteki traktörlerin deposundaki yakıtı...

Adana’da, girdiği inşaat şirketinde bekçiyi bıçak zoruyla etkisiz hale getirdikten sonra şirketteki traktörlerin deposundaki yakıtı almak isteyen bir kişi yakalandı.

Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi’nde bir inşaat şirketine giren kar maskeli bir şahıs, şirkete ait traktörlerden mazot çektiği esnada, iş yerindeki bekçi tarafından fark edildi. Kar maskeli şahıs, bekçiye bıçak çekmesi ardından, iş yerindeki traktörün yakıt deposundan hortum yardımı ile yakıtı bidona doldurduktan sonra kaçtı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma neticesinde; mazot hırsızlığı yapan şahsın İ.D. olduğu, aynı kişinin 17 Ocak 2010 tarihinde Karataş yolu üzerinde park halinde duran kamyonun yakıt deposundan hırsızlık yaptığı, 14 Ağustos 2010 tarihinde yine Karataş yolu üzerinde hırsızlık yaparken yakalandığı belirlendi. İ.D.’nin özellikle Adanan, Ceyhan ve Karataş yolu üzerinde bulunan her türlü aracın yakıt deposundan yakıtı elinde bulunan özel bir aparat ile bidonlara çekerek çaldığı belirlendi.

Mazotu piyasaya çok ucuz fiyatla sürdüğü bilgilerine bilgisine ulaşılan şahıs, yakalanarak göz altına alında. İfadesi ardından adliyeye sevk edilen İ.D., çıkarıldığı mahkemece 'Silahlı Yağma' suçundan tutuklanarak Adana Kürkçüler Cezaevi'ne gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler