YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasap Arkadaşını Öldürüp Tepeden Attı

Adana'da kendisine zorla boş senet imzalatmak isteyen kasap arkadaşını silahla öldürüp, tepelik yerden attığı ileri...

Adana'da kendisine zorla boş senet imzalatmak isteyen kasap arkadaşını silahla öldürüp, tepelik yerden attığı ileri sürülen şahıs adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Sümer Mahallesi’nde oturan Ersan Çelik (29), bir marketin kasap reyonunda birlikte çalıştıkları arkadaşı Durdu Mehmet B. (26) ile 12 Kasım’da telefonla konuştuktan sonra evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Çelik’in eve dönmemesi üzerine eşi Gamze Çelik, Polis Merkezi’ne ve Cumhuriyet Savcılığı’na giderek eşinin kaçırılmış olabileceğini bildirdi. 8 gündür aranan Ersan Çelik’in cesedi dün akşam Çukurova ilçesi Kabasakal köyü yakınlarındaki trafonun yanında vatandaşlarca bulunup polise bildirildi. Olay yerine gelen polisler, Çelik’in vücudunda darp izleri olduğunu ve parmaklarının kırık olduğunu belirledi. Ayrıca Çelik'in tabancayla ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi. Çelik’in cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Çelik’in en son birlikte olduğu arkadaşı Durdu Mehmet B. ise gözaltına alındı.

Cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eden Durdu Mehmet B. ifadesinde, "Arkadaşım daha önce bankadan kredi çekti. Bu çektiği krediyi bana verdiğini söylemiş. Bu nedenle aramız bozuldu. 12 Kasım günü de yanıma gelerek biraz konuşmak istediğini söyledi. Kiraladığı otomobille Kabasakal köyüne doğru gittik. Burada bana boş senet imzalatmaya çalıştı. Ben imzalamadım. Ancak bana silah doğrultup zorla imzalamamı istedi. Bende imzalamayınca aramızda arbede çıktı. Ben silahı elinden alıp 4 el ateş ettim. Mermiler kalbine geldiği için orada öldü. Ben de cesedi alıp otomobille bir tepelik yere giderek buradan attım. Daha sonra işime döndüm" dedi.

Çelik'in tepelik yerden aşağı atıldığı için vücudunda morluk oluştuğu ve parmaklarının kırık olduğu öğrenildi. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler