YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasap Cinayeti Davası

Adana'da kasap arkadaşını öldürdüğü ileri sürülen bir kişi hakkında "Tasarlayarak öldürme ve yağma" suçlamasıyla ağırlaştırılmış...

Kasap Cinayeti Davası

Adana'da kasap arkadaşını öldürdüğü ileri sürülen bir kişi hakkında "Tasarlayarak öldürme ve yağma" suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu ve 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay 12 Kasım 2012 günü Kabasakal Mezarlığı civarında meydana geldi. İddiaya göre, Durdu Mehmet Binici (29), bankadan kendisi için 7 bin lira kredi çektirdiği arkadaşı Ersan Çelik'i (25) 12 Kasım 2012 günü arayıp, konuşmak istediğini söyledi. Çelik, arkadaşıyla konuştuktan sonra eşi Gamze Çelik'e, "Mehmet beni çağırıyor, ödeyemediği banka borcu konusunu konuşacağız. Eğer gelmezsem polise haber ver." dedi.

Aynı gün akşam Binici, çağırdığı arkadaşının evine gelip Gamze Çelik'e, "Ersan ile buluştuk, daha sonra kendisi dolmuşa binip gitti" dedi. Eşinin cep telefonuna ulaşamayan ve haber alamayan Gamze Çelik, durumu polise bildirdi. Binici, kendisi ile görüşmeye gelen polisleri görünce marketin arka kapısından kaçtı. Bu arada Çelik?in cesedi Kabasakal köyü yakınlarında bulundu.

Katil kasap, nöbetçi mahkemede tutuklandı. Soruşturmayı tamamlayan savcı, sanığın cinayeti ödeyemediği borcu yüzünden planlayıp, gerçekleştirdiğini belirtti. Arkadaşının, kendisinin adının yazılı boş kağıt imzalatmaya çalıştığını aralarında bu yüzden kavga yaşandığını ileri süren Durdu Mehmet Binici hakkında "Tasarlayarak öldürme ve yağma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıl hapis istemi ile dava açıldı. İddianamede şüphelinin, öldürdüğü Ersan Çelik'e borcunu ödeyemediği için cinayeti planlayarak işlediği belirtildi.

Durdu Mehmet Binici önümüzdeki günlerde Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler