YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaybolan Genci Ceyhan Nehri'nde Arama Çalışmaları Sürüyor

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kaybolan Murat Elmas'ı (29) arama çalışmaları Ceyhan Nehri'nde devam ediyor.22 Nisan günü...

Kaybolan Genci Ceyhan Nehri'nde Arama Çalışmaları Sürüyor

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kaybolan Murat Elmas'ı (29) arama çalışmaları Ceyhan Nehri'nde devam ediyor.

22 Nisan günü sabah saatlerinde çalıştığı işyerinden "Bir işim var." diyerek ayrılan Murat Elmas'tan 3 gündür haber alınamıyor. Sarısakal Mahallesi'ndeki evine ikindi saatlerine kadar dönmeyen Elmas'ın ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ceyhan Nehri kıyısında Elmas'ın elbiselerini bulan ailesi, durumu hemen polise haber etti. Polisin olay yerini incelemesinin ardından sabah saatlerinde başlayan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Adana Su altı polisleri, Adana Sivil Savunma ekiplerinin yaptığı ilk günkü aramalarda bir sonuç alınamadı. Nehrin suyunun çok bulanık olduğu ve arama çalışmalarının zorlaştığı belirtildi.

Helikopterin de havadan destek verdiği aramalar, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerinin desteğiyle de nehir ve çevresinde devam ediyor. Elmas'ın nehirde boğulmasından korktuklarını belirten aile, oğullarının bir an önce bulunmasını istedi.

Kaybolan Murat Elmas'ın ağabeyi Mehmet Elmas, yüzme bilmeyen kardeşinin hayatından endişe ettiğini söyledi.

Ağabey Elmas ve arkadaşları, kaybolan Murat Elmas'ın canına kıyacak yapıda ve inançta olmadığını ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler