YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köpeğe işkence

ADANA'da bir grup çocuk, yakaladıkları sokak köpeğinin boynuna zincir bağlayıp köprüden sulama kanalına atarak işkence yaptı.

Köpeğe işkence

ADANA'da bir grup çocuk, yakaladıkları sokak köpeğinin boynuna zincir bağlayıp köprüden sulama kanalına atarak işkence yaptı.

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Gülbahçe Mahallesi'nin Karasu Mevkii'nden sıcaklardan bunalan çocuklar, serinlemek için Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına geldi. Bu sırada kanal kenarında dolaşan sokak köpeğini yakalayan çocuklar, hayvanın boynuna zincir taktı. Köpeği sürükleyerek kanal kenarına götüren çocuklar, akan suya fırlattı. Akıntıda sürüklenmeye başlayan köpek, suya bata çıka köprünün altından diğer tarafa geçti. Kulaç atarak kıyıya çıkmak isteyen köpeği yakalayan çocuklar aynı işlemi tekrar tekrar yaptı.

Dakikalarca işkence yapılan köpek, yorgunluktan bitkin düştü. Köpeğin can çekişmesine dayanamayan bir çocuk, arkadaşlarının elinden kurtarıp serbest bıraktı.

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler