YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kozan'da "muhabbet Geceleri" Etkinliği

Semerkand Vakfı Kozan Temsilciliği ve Sevgi, Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile "muhabbet geceleri" etkinliği düzenlendi.

Semerkand Vakfı Kozan Temsilciliği ve Sevgi, Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile "muhabbet geceleri" etkinliği düzenlendi. İsmet Atlı Spor Salonu'ndaki program, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Vakıf Temsilcisi Celal Güngör, selamlama konuşmasında, programa katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti. Mikail Şimşek'in konuşması ve Yusuf Duru'nun meddah gösterisi sonrası Bayram Büyükoruç ilahi seslendirdi. Hazreti Muhammed'in hayatı ile gençlik ve aile saadetini konu alan etkinlik, Dursun Ali Erzincanlı'nın seslendirdiği şiirlerle sona erdi. Geceye, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Yardımcısı Mustafa Duru, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler