YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kozan'daki Okullara Güreş Malzemesi Desteği

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nce, ata sporu güreşin gelişmesi için ilçede güreş takımı oluşturan 3 okula malzeme desteğinde bulunulduğu bildirildi.

Kozan'daki Okullara Güreş Malzemesi Desteği

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nce, ata sporu güreşin gelişmesi için ilçede güreş takımı oluşturan 3 okula malzeme desteğinde bulunulduğu bildirildi. Kulüp Başkanı Oğuz Cengiz, yaptığı açıklamada, turnuvalarda başarılı olan Kozanlı sporcuların daha iyi imkanlarla antrenman yaparak ulusal ve uluslararası alanda da başarı sağlayabilmesi için İmam Hatip Lisesi, Yüksekören Şehit Ferdi Özkan İlkokulu ve Yunus Emre Ortaokulu güreş takımlarının çalıştığı salonlara malzemesi desteğinde bulunduklarını belirtti. Cengiz, ata sporu güreşin gelişmesini, Kozanlı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı gibi yeni sporcuların yetişmesini arzuladıklarını ifade ederek şunları kaydetti: "Kozan İmam Hatip Lisesi , Endüstri Meslek Lisesi ve Kozan Lisesi pehlivanları grup birinciliği dereceleri ile Bursa da yapılacak Türkiye Şampiyonasına, Yunus Emre Ortaokulu'nun 4 güreşçisi, Yüksekören Köyü Şehit Ferdi Özkan İlköğretim Okulu'nun 2 güreşcisi, Lu Ali Şadi Çelik Ortaokulu'nun 1 güreşcisi Adana da yapılan müsabakalarda birincilikler alarak, Kırşehir’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Güreşçilerimizin başarısına katkıda bulunmak amacıyla temin ettiğimiz güre malzemelerini okullarımıza teslim ettik. Desteklerini esirgemeyen tüm güreş severlere teşekkür ediyoruz." Cengiz, rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir tedavi gören Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı'ya da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler