YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük kız 23 kişinin tecavüzüne uğradı

Adana'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı erkek için evden kaçan 16 yaşındaki A.E., 23 kişinin tecavüzüne uğradı.

Küçük kız 23 kişinin tecavüzüne uğradı

Adana'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı erkek için evden kaçan 16 yaşındaki A.E., kabus gibi 16 gün yaşadı. Erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 23 kişinin tecavüzüne uğrayan, başka erkeklere pazarlanıp, uyuşturucu satmaya zorlanan A.E, polisin peşlerinde olduğunu anlayan şüpheliler tarafından babasına teslim edildi. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alınırken, polis diğer 8 şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nde meydana geldi. Annesi ve babası ayrı yaşayan A.E., 3 ay önce sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'tan M.E. ile tanıştı. İkili, kısa sürede sevgili oldu, görüşmeye başladı. A.E. 22 Ağustos günü evden ayrılarak M.E.'nin yanına kaçtı. A.E. ile birkaç kez birlikte olan M.E., daha sonra arkadaşına haber verdi. M.E.'nin arkadaşının tecavüzüne uğrayan küçük kız, daha sonra Dumlupınar, Yenibey ve Barboras Mahallesi'nde başka erkeklerle ilişkiye girmeye zorlandı. Kabus gibi geçen 16 gün içerisinde 23 kişinin tecavüzüne uğrayan, uyuşturucu sattırılan A.E., başka erkeklere de pazarlanmaya başladı.

Küçük kız 23 kişinin tecavüzüne uğradı | www.mynet.com/video

Polis ekiplerininpeşlerinde olduğu bilgisine ulaşan zanlılar, 6 Eylül'de A.E.'nin babasını arayıp Çakmak Caddesi'nde kızı babasına teslim etti. Kız babasıyla birlikte Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gelerek şikayetçi oldu. Polis psikiyatr eşliğinde kız çocuğunun ifadesini alarak düğmeye bastı.

Eş zamanlı olarak çok sayıda adrese yapılan baskında üçü 18 yaşından küçük 15 kişi gözaltına alındı. İfadeleri alınan zanlılar, yapılan suçlamaları kabul etmedi, küçük kızla kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini öne sürdü. Şüpheliler, işlemlerinin ardından, "küçük yaştaki kıza tecavüz, alıkoyma" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Polis, diğer 8 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, annesi ve babası ayrı olan çocuğa devlet sahip çıktı. Kadın sığınma evine yerleştirilen A.E.'nin burada psikologlardan yardım aldığı öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler