YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu Doğum Haftası

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, "Peygamber Efendimiz, sadece Müslümanlar için değil bütün insanlık

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, "Peygamber Efendimiz, sadece Müslümanlar için değil bütün insanlık için örnektir" ifadesini kullandı.

Köse, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgiyi aşılayan, bütün insanların mutluluğunu esas alan, İslam'ı insanlığa ulaştıran Peygamberin doğumunun, yeryüzünün en önemli hadisesi olduğunu belitti.

Peygamberin doğumunu anmanın, yüce ahlak prensiplerini hatırlamak ve bu hususlarda kendisine uyma azmini tazelemek olduğunu bildiren Köse, şu ifadeleri kullandı:

"Peygamber Efendimiz, sadece Müslümanlar için değil bütün insanlık için örnektir. Peygamberlik görevi kendisine verilmeden önce 'emin kişi' olarak tanınan peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamıştır. O, bütün insanlığa kucak açan, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğum günü dolayısıyla idrak edilen Kutlu Doğum Haftası'nın ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diliyorum. Milletimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyorum."

Muhabir: İbrahim Erikan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler