YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahallede çifte cinayet

Adana'da akşam aynı saatlerde birbirine yakın iki mahallede iki cinayet yaşandı. Polis, cinayetlerin birbiriyle bağlantısını...

Mahallede çifte cinayet

Adana'da akşam aynı saatlerde birbirine yakın iki mahallede iki cinayet yaşandı. Polis, cinayetlerin birbiriyle bağlantısını araştırıyor.

Narlıca mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli 44 yaşındaki Cengiz Ünal, merkez Seyhan ilçesi Denizli mahallesi ara sokaklarında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatanı kaybetti. İddialara göre, kırmızı bir motorsikletle Ünal'ın yanına gelen iki kişiden silahlı olanı doktora 3 kez ateş etti. Ünal, başına isabet eden bir kurşunla ağır yaralandı. Saldırganlar kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen acil yardım ambulansı görevlileri, doktor Ünal'a müdahale etti, ancak başarılı olamadı. Emniyet Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ön incelemesinin ardından Ünal'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Doktorun öldürülmesinde kullanıldığı ileri sürülen kırmızı bir motorsikleti merkez Seyhan ilçesi Narlıca mahallesi 56054 sokak üzerinde terk edilmiş halde buldu.

Bu arada, motosikletin bulunduğu yerin yakınındaki bir evde 33 yaşındaki Semra Ok da önceki cinayete yakın saatlerde tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, Ok'un ölümüyle ilgili inşaat işçisi eşi M.B.Ok'dan şüpheleniyor. 3 çocuk annesi Semra Ok'un, kalp rahatsızlığı geçiren eşiyle zaman zaman tartıştığı ve bir doktorun yanında çalıştığı öğrenildi. Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, aynı saatte yaşanan iki cinayetin sebebini ve bağlantısını araştırırken, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler