YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Masaj Salonunda Fuhuşun Şifresi

Fatih KARAÇALI/ ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nde iki ayrı masaj ve sauna salonunda erkeklerle para karşılığı ilişkiye girildiği bilgisini alan ekipler,

Masaj Salonunda Fuhuşun Şifresi

Fatih KARAÇALI/ ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nde iki ayrı masaj ve sauna salonunda erkeklerle para karşılığı ilişkiye girildiği bilgisini alan ekipler, çalışma başlattı. Salona girip çıkan müşterilerle görüşen ekipler, 'Masaj yaptırırken kendilerine normal masaj 150, kasık masajı isterseniz 250 lira' teklifinde bulunduğunu belirledi.
Müşteri olarak masaj salonuna giren polislerine de işyeri sahibi 26 yaşındaki H.A. ile 26 yaşındaki M.A., fuhuş yapma teklifinde bulundu. Pazarlık sonrasında masaj için anlaşma sağlayan polis, özel odaya gelen masözler E.G. ve E.M. ile işyeri sahipleri H.A. ile M.A.'yı gözaltına aldı.
Masaj salonları bir ay süre mühürlendi. Ahlak Bürosu ekipleri, ifadelerini aldığı masözler E.G. ile E.M.'yi serbest bıraktı. Para karşılığı fuhuş yapmak suçundan daha önce de polis tarafından işlem yapıldığı kaydedilen H.A. ile M.A. ise fuhuş için yer temin etmek suçundan adliyeye sevk edildi. 2 kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Masaj Salonunda Fuhuşun Şifresi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler