YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP Il Başkanı İzgioğlu Kozan Belediye Başkanı Öztürk'ü Ziyaret Etti

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret ettikleri bildirildi.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret ettikleri bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan İzgioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, makamında ziyaret ettikleri Başkan Öztürk'ü kutladı. İzgioğlu, Başkan Öztürk’e yeni görevinde başarılar dileyerek "Milliyetçi Hareket Partisine böyle güzel bir belediye kazandırdığı için Allah ondan razı olsun. Partimiz 30 Mart seçimlerinden 2 milyon 300 oy alarak Türkiye genelinde oylarını yükselten parti oldu. Bu yükselişi inşallah bir sonraki seçimlerde dahada yukarıya taşıyacağız. Yine önümüzde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde de MHP kendi istediği adayı inşallah seçecektir” ifadelerini kullandı. Çukurova’nın milliyetçiliğin kalesi olduğunu belirten Başkan Öztürk ise şunları kaydetti: “Halkın ne istediğini iyi tespit ettiğimiz ve iyi de ifade ettiğimiz için halk bize teveccüh gösterdi. Bu teveccüh, inşallah ilelebet devam edecek ve biz de buna mazhar olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bütün mesele, meseleleri halka iyi anlatmaktır. Bundan sonra el ele vereceğiz ve yeni büyükşehir yasasının iyi yönlerini kullanarak, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Adana’nın makus talihini değiştireceğiz.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler