YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhasebeciler Haftası

Vali Hüseyin Avni Coş, Muhasebeciler Haftası nedeniyle Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın yönetimi ve üyelerini makamında kabul etti.

Vali Hüseyin Avni Coş, Muhasebeciler Haftası nedeniyle Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın yönetimi ve üyelerini makamında kabul etti. Vali Coş, ziyarette yaptığı konuşmada, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasında önemli görevler yürüttüğünü belirterek, çalışmalarından dolayı meslek mensuplarına teşekkür etti. Coş, hafta dolayısıyla yapılacak etkinliklerin bu mesleğinin kamuoyunda daha iyi tanınması ve bilinmesine yardımcı olmasını temenni ederek, "Görevinizin sağlık ve huzur içinde nice yıllar devam etmesini yüce Allah'tan diliyorum" dedi. Oda başkanı Ahmet Coşar ise Türkiye genelinde 260 bin üyesi bulunan bir meslek örgütü olduklarını dile getirerek, muhasebecilerin kamu ile özel sektör arasında köprü görevi gördüğünü kaydetti. Konuşmaların ardından Coşar, Vali Coş'a çiçek verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler