YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mühendis ve mimar odaları başkanlarını seçti

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)’ne bağlı odaların Adana şubelerinin olağan kongreleri yapıldı. Kongrelerde...

Mühendis ve mimar odaları başkanlarını seçti

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)’ne bağlı odaların Adana şubelerinin olağan kongreleri yapıldı. Kongrelerde yapılan seçimlerde, Jeoloji Mühendisleri Odası’nda Mehmet Tatar, Mimarlar Odası’nda Bekir Kamışlı, Maden Mühendisleri Odası’nda ise Sabahatdin Sakatoğlu başkanlığa seçildi.

Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı'na tekrar seçilen Mehmet Tatar, ”Bir meslek odasının başarılı olması için bütün üyelerin mesleğine ve odasına sahip çıkarak katkı ve katılım sağlamaları gerekir. Bizler, daha önceki dönemlerde olduğu gibi önümüzdeki süreçte de meslek ve meslektaşlarımız adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Tatar, Meltem Akdoğan, Mustafa Kemal Mengeloğlu, İsmail Ergan, Nusret Bilgehan, Mustafa Akyıldız ve T. Burak Benlioğlu.

Maden Mühendisleri Adana Şubesi'nde ise Sabahattin Sakatoğlu, yapılan oylamada odaya kayıtlı 774 üyeden 240’ının oy kullandığı seçimlerde, geçerli oyların 190’ını alarak güven tazeledi. Sakatoğlu’nun yönetim kurulu; Ahmet Mahmut Kılıç, Mehmet Yılmaz, Serdar Özbek, M. Özgür Keskin, Özlem Kaçmaz, Aykut Toku’dan oluştu. 451 üyenin oy kullandığı seçimin galibi olan Bekir Kamışlı, ”Bütün meslektaşlarımıza aynı mesafede durmaya, kentle ilgili konulara müdahil olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin meslekle ilgili sorunlarında yanlarında olmayı ve çözüm üretmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin yeni yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Bekir Kamışlı, Nusret Baş, Ufuk Önder, Kamuran Pekçetin, Demet Erke Yaptı, Mehmet Taner ve Egemen Say.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler