YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Optimum Club Kart Bütçe Dostu

Optimum Outlet Adana AVM’de, 1 Ocak 2013'ten itibaren ziyaretçileriyle buluşan Optimum Club Kart, her bütçenin...

Optimum Club Kart Bütçe Dostu

Optimum Outlet Adana AVM’de, 1 Ocak 2013'ten itibaren ziyaretçileriyle buluşan Optimum Club Kart, her bütçenin dostu oldu. Mevsim sonu indirimlerinin başlamasıyla birlikte indirimin de indirimini bulabilen Optimum ziyaretçileri, alışverişlerinde Optimum Club Kart üyesi mağazaları tercih ediyorlar.

Optimum Club Kart üyesi işyerleri arasında bulunan Polo Garage alışverişi sırasında sevincini dile getiren ve Adana Kız Lisesi öğrencisi olduğunu belirten Ece Demircioğlu, ''Bu indirim sayesinde annemi alışveriş yapmaya ikna ettim. Mevsim sonu indirimlerine bir de Optimum Club kartla elde edeceğim puanları ve bu puanlarla da alışveriş yapabileceğimi söyleyince annemle birlikte soluğu Optimum'da aldık'' dedi.

Öğrencisi, esnafı ve ev hanımının yanı sıra genciyle, yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle her kesimden müşterilerin ilgi gösterdiği Optimum Club Kart avantajlarından birini de 70 yaşındaki Muhammed Çolak yaşadı. Çolak, Tarık Emre Optik&Saat'te alışverişini yaparken, kazanacağı puanlarla da torunlarına hediyeler alacağını söyledi.

ÜYELER DE MEMNUN

Optimum Club Kart'ın sunduğu avantajlardan müşteriler kadar satışlarını artıran kart üyesi işyerleri de mutlu. Polo Garage Mağaza Müdürü Zeynep Bulut, alışverişe gelen ancak, kararsızlık gördükleri müşterilerine bir de Optimum Club Kart avantajını anlattıkça fikirlerinin değiştiğini belirtti. Bulut, ''Bu kartla alışveriş yapanlar elde ettikleri puanları da ayrıca değerlendiriyorlar'' dedi. Tarık Emre Optik&Saat Mağaza Müdürü Gökhan Keçeci de Optimum Club Kart üyesi olmanın avantajlarını yaşadıklarını belirterek, ''Biz de müşteriler de memnun'' dedi.

Avantajlarla dolu ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club kart sahiplerinin AVM'ye her ziyareti 100 puan ve her 1 TL’lik alışveriş de 5 puan kazandırıyor. ‘Optimum Club’ üyeleri bu puanlar ile de Optimum Club web sayfası, mobil uygulama ve alışveriş merkezindeki kiosklarda bulunan hediye kataloğundan bu puanları hediyelere dönüştürüyorlar. Optimum Club kart üyeleri, AVM'deki her fırsattan haberdar ediliyor. Optimum Club’a ücretsiz üye olmak için danışma biriminde form doldurmak yeterli oluyor.

Optimum Club Kart Bütçe Dostu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler