YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otoyolda evden kaçan kızı yakalama operasyonu

Adana'da evden kaçan uyuşturucu bağımlısı kız çocuğu, otoyoldaki kovalamaca sonucu polis ve yakınları tarafından yakalandı.

Otoyolda evden kaçan kızı yakalama operasyonu

Adana'da evden kaçan uyuşturucu bağımlısı 17 yaşındaki kız çocuğu, otoyoldaki kovalamaca sonucu polis ve yakınları tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. 17 yaşında lise ikinci sınıf öğrencisi F.I. 22 Kasım günü 'okula gidiyorum' diyerek evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Bunun üzerine kız çocuğunun ailesi Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Uyuşturucuya alıştığı için evden kaçtığı sanılan kız çocuğundan 3 gün boyunca haber alınamadı. Bu arada kız çocuğunun kuzenleri ve kardeşleri, F.I.'nın en yakın kız arkadaşıyla uzun süre sohbet edip nerede olduğunu bilip bilmediğini sordu.

Arkadaşının yerini söylemeyen kız çocuğu bugün sabah saatlerinde F.I.'nın kuzeni Yasin Türkmen'i arayarak kuzeninin otoyoldaki ağaçlık alanda olduğunu söyledi. Türkmen de 155 polis imdatı arayarak 3 gündür kayıp olan kuzeninin otoyoldaki ormanlık alanda saklandığını öğrendiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine bölgeye polisler sevk edilirken, polis ve kız çocuğunun akrabaları ormanlık alanda F.I'yı aramaya başladı. Bu arada F.I.'nın kuzeni Yasin Türkmen kız çocuğunu otoyolda kaçarken görünce polise bağırdı.

Polisler ve kızın ağabeyi F.I.'nın peşine düşerken, F.I. otoyolda kaza geçirme tehlikesine rağmen ailesine dönmemek için araçların arasından karşıya geçti. Polis ve kız çocuğunun akrabaları da F.I.'nın peşinden koşarken, bu arada bir polis otoyolda çalışma yapan karayolları ekibinin kamyonetine binerek yolda ters istikametten gitti.

Yasin Türkmen ise peşinden koşarak yetiştiği F.I.'yı yakaladı.Polis, kız çocuğunu kamyonete bindirerek polis araçlarının olduğu yere getirdi.Kamyonetten indirilen kız çocuğunun ağladığı görülürken, basın mensuplarına da tepki gösterdi.

Kız çocuğu daha sonra ifadesi alınmak üzere çocuk şube müdürlüğüne götürüldü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler