YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PASSO Genel Müdürü Gündoğan:

PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan, bin 500 civarında Adana Demirspor kartı satıldığını, bu sayının bir an önce artmasını beklediklerini bildirdi.

PASSO Genel Müdürü Özgür Gündoğan, bin 500 civarında Adana Demirspor kartı satıldığını, bu sayının bir an önce artmasını beklediklerini bildirdi. Gündoğan, Adana Demrspor 2. Başkanı Ümit Onatça ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında Passolig kart uygulamasıyla ilgili bilgi verdi. Passolig kartın, e-bilet uygulamasının markalaşmış hali olduğunu anlatan Gündoğan, "Taraftarın bu kartı alması kolay, kartı aldıktan sonra bileti alması daha da kolay. Eskiden o kağıt bilete mutlaka ihtiyaç oluyordu. Maç günü veya öncesinde gişe önünde kuyruklar oluşuyordu. Artık bundan sonra gişeden, internetten veya satış noktalarından bilet aldığımızda cebimizdeki Passolig karta bu bilet yüklenmiş oluyor. Artık herhangi bir kağıt parçasına ihtiyacımız yok" diye konuştu. Biletin detaylarının cep telefonuna kısa mesajla iletildiğini ve bunun taraftar için büyük bir kolaylık sağladığını vurgulayan Gündoğan, şunları kaydetti: "Adana Demirspor ilk maçında kendi sahasında Denizlispor ile karşılaşacak. Burada yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro, yen bir takım... Bence şimşeklerin beklediği, özlem duyduğu ortam oluşmuş durumda. Taraftarların son günleri beklemeden Passolig kartını ve kombilerini almasını rica ediyoruz. Son günlere kalan taraftarlar da üzülmesin, kart başvurusu yaptığınızda hemen bilet alabiliyorsunuz. Fiziksel olarak kartın elinize gelmesine gerek yok." Bir gazetecinin "Adana'da kaç kart satıldı?" şeklindeki sorusuna ise Gündoğan, "Bin 500 civarında Adana Demirspor kartı satıldı. Bu sayının az olduğunu düşünüyoruz. Çok hızlı bir şekilde bunun 20-25 bine çıkması gerekiyor" dedi. Stada kaçak giriş yapılıp yapılamayacağına ilişkin bir soru üzerine ise Gündoğan, Passolig kartı olmayan hiç kimsenin Adana Demirspor'un PTT 1. Lig'deki ilk karşılaşmasına giremeyeceğine dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Bu uygulama geçtiğimiz sene son 5 hafta uygulandı. Dolayısıyla şu anda bütün turnike sistemleri yenilendi. Oradaki okuyucular yenilendi. Onlar sadece şu anda Passolig kartı okuyor. Bütün kamera sistemleri de buna göre yapıldı. Sistem zaten herhangi bir kağıt bileti okumuyor. Bir kart gelecek futboldaki her şeyi düzeltecek diye bir şey söz konusu değil. Burada kulüplerimizin de taraftarlarımızın da basının da ortak bir tavır sergilemesi lazım." - "500 bin Passolig kartla yıllık 5,2 milyon lira gelir hedefliyoruz" Adana Demirspor 2. Başkanı Ümit Onatça ise yaptıkları transferlerle seyir zevki yüksek bir Adana Demirspor izleneceğini söyledi. Onatça, "Şimşekler"e gönül veren herkesi bu kartı almaya davet ederek, "500 bin Passolig kartla yıllık 5,2 milyon lira gelir hedefliyoruz. Bu işi sponsor yapmasa her kulüp daha fazla maliyetle bu işi yapmak zorunda kalacak. Bu uygulamayı avantaja çevirmek istiyoruz" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler