YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis 'simitçi' Olup, Fuhuş Operasyonu Yaptı

Salih ÜÇTEPE/ADANA, Kayalıbağ Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Parkı'nda 27 yaşındaki Elif Ö.'nün fuhuş amaçlı erkeklerle anlaşıp sol tarafı felç olan

Polis 'simitçi' Olup, Fuhuş Operasyonu Yaptı

Salih ÜÇTEPE/ADANA, Kayalıbağ Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Parkı'nda 27 yaşındaki Elif Ö.'nün fuhuş amaçlı erkeklerle anlaşıp sol tarafı felç olan Sezai B.'nin evine götürdüğü ihbarını alan polis, çalışma başlattı. Simitçi gibi davranan polisler, takip ettikleri Elif Ö.'nün parklarda erkeklerle konuştuktan sonra gittikleri evi saptadı. Elif Ö. ve anlaştığı erkek girdikleri evden çıkınca gözaltına alındı.
İsmi açıklanmayan erkek, kadınla 50 lira para vererek fuhuş yaptığını söyleyince serbest bırakıldı. Elif Ö. ise geçimini sağlamak için parklarda müşteri bulup Sezai B.'nin evinde fuhuş yaptığını, karşılığında mutfak ihtiyaçlarını giderdiğini söyledi. Sezai B. ise ifadesinde suçlamaları kabul etmezken sevk edildiği nöbetçi mahkemede Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.
20 LİRA YER PARASI
Aynı mahallede Ufuk A.'ya ait evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine baskın yapan polis, 36 yaşındaki Gülistan İ.'yi yakaladı. Gülistan İ., her yaptığı fuhuş sonrası Ufuk A.'ya 20 lira yer parası verdiğini söyledi.
Kadın ifadesinin ardından serbest bırakılırken suçlamaları kabul etmeyen Ufuk A., fuhuşa yer temin etmek suçundan tutuklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler