YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Tüm polis teşkilatı ile ailelerinin Polis Haftasını kutlayan Öztürk, Türk polisinin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını ve fedakarca çalıştıklarını belirtti. Öztürk, şunları kaydetti: “Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir. Emniyet teşkilatımız, devletimizin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil etmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vererek görevlerini yerine getirerek, toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler