YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sanatçı Göğebakan'ın Cenaze Törenine Ilişkin Iddia

Adana Valiliği, bazı basın organlarında yer alan sanatçı Murat Göğebakan'ın cenaze namazına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Adana Valiliği, bazı basın organlarında yer alan sanatçı Murat Göğebakan'ın cenaze namazına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, sanatçı Murat Göğebakan'ın cenaze namazı ve sonrasında geçtiği iddia edilen asılsız isnatların, bir yerel gazete, internet siteleri ve bugün de ulusal bir gazetede haber yapıldığı belirtildi. "Binlerce kişinin huzurunda canlı yayın yapan televizyonlar ve basın mensuplarının gözü önünde bizzat protokol mensuplarının şahit olduğu cenaze töreninde tamamen uydurma iddialar haberleştirilmiştir" ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "İlçe Müftüsü Halil Uzun kendi konuşmasından sonra Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e yaka mikrofonunu uzatarak, konuşma yapmasını teklif etmiş ve bakanımız tarafından da törene uygun kısa bir konuşma yapılmıştır. Ayrıca adı geçen ilçe müftüsünün tayini, Diyanet İşleri Başkanlığınca 31 Temmuz perşembe tarihli işlemle Mersin Yenişehir İlçe Müftülüğü'ne yapılmıştır."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler