YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soma'daki Maden Faciası

 Adana Valiliği'nce Soma'daki kazada yaşamlarını yitiren maden işçilerinin ailelerine yardım için başlatılan bağış kampanyasına destek artıyor.

Adana Valiliği'nce Soma'daki kazada yaşamlarını yitiren maden işçilerinin ailelerine yardım için başlatılan bağış kampanyasına destek artıyor. Valilikten yapılan açıklamada, valilik tarafından başlatılan ve yoğun ilgi gören kampanyaya bir destek de Aslan Yağ Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aslan'dan geldiği belirtildi. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, işadamı Aslan'ı makamında kabulünde, kazada yaşamlarını yitiren maden işçilerinin ailelerine verilmek üzere 5 bin lira bağışta bulunarak kampanyaya destek verdiği için kendisine teşekkürlerini bildirdi. Adanalı vatandaşların kampanyaya gösterdikleri ilginin, millet olarak sergilenen dayanışmanın çok önemli bir göstergesi olduğunu anlatan Coş, şu ifadeleri kullandı: "Yüreklerimizi yakan ve yaralarını sarmaya çalıştığımız bu elim kazada ebediyete uğurladığımız işçilerimizin ailelerine bir nebze de olsa destek olmak amacıyla başlattığımız bağış kampanyasına gösterilen ilgi, Adanalı vatandaşlarımızın yardımseverliğini, cömertliğini ve yiğitliğini bir kez daha kanıtlamıştır. Kampanyamıza gösterilen ilginin her geçen gün artacağına olan inancımız tamdır."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler