YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sürücünün kafası koptu

Adana'da, otomobil, kavşaktan 'U' dönüşü yapmak için aniden sola kıran TIR'ın dorsesinin altından geçti. Kazada sürücüsünün kafası kopdu.

Sürücünün kafası koptu

Adana'da, otomobil, kavşaktan 'U' dönüşü yapmak için aniden sola kıran TIR'ın dorsesinin altından geçti. Korkunç kazada sürücüsünün kafası kopdu.

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında, Ceyhan Yolu üzeri Kürkçüler Beldesi civarında meydana geldi. Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ndeki devlet hastanesinde çalışırken, 5 ay önce Adana'ya tayin isteyen evli ve 6 çocuk babası Murat Koçdemir (38), burada 112 Hızır Acil Servisi'nin, Sarıçam ilçesine bakan ekibinde şoför olarak görevini devam ettirmeye başladı.

DORSENİN ALTINDAN GEÇTİ Ceyhan yönüne giden Murat Koçdemir yönetimindeki 01 EK 063 plakalı otomobil, kavşakta aniden dönüş yapan 31 P 2643 plakalı TIR'ın altına girdi. Dorsenin altından geçen otomobil, yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra bir benzinliğin fiyat ponosuna çarparak durabildi. Otomobilin ikiye bölündüğü feci kazada, Koçdemir'in kafası koptu.

Sürücünün kafası koptu | www.mynet.com/video

Kazadan sonra bir süre ilerleyip daha sonra yolun sağına çeken TIR şoförü Emre K. ise civarda araştırma yapan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Koçdemir'in cesedi, araçta başka kimse olup olmadığının araştırılması için çağrılan Sivil Savunma ekibi tarafından, koltuklar sökülerek çıkarıldıktan sonra ceset torbasına konuldu.

ACI TESADÜF Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlisi, ölen Murat Koçdemir'i vesikalık fotoğrafından tanıdı. Ölen kişinin, bir süre önce ekibe katılan Murat Koçdemir olduğunu fark eden 112 görevlisi, olay yerindeki mesai arkadaşlarına durumu bildirdi.

Büyük bir şok ve üzüntü yaşayan 112 görevlileri, telefonla diğer arkadaşlarına bilgi verdi. Gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra cenaze arabası yerine mesai arkadaşlarının cesedini ambulansa alan 112 görevlileri, cenazeyi Adli Tıp Kurumu morguna götürdü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler