YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekerlekli sandalyesine kavuşan engelli kız, gizli hayırseveri alkışladı

Adana'da adını açıklamak istemeyen hayırsever kadının ihtiyaç sahibi 14 ortopedik engelliye tekerlekli sandalye yardımı, 16...

Tekerlekli sandalyesine kavuşan engelli kız, gizli hayırseveri alkışladı

Adana'da adını açıklamak istemeyen hayırsever kadının ihtiyaç sahibi 14 ortopedik engelliye tekerlekli sandalye yardımı, 16 yaşındaki Hatice Altun'u sevindirdi. Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Halis Kassap'ın tekerlekli sandalye hediye ettiği Hatice, adını bilmediği hayırsever kadına alkışla teşekkür etti.
İnternetten Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'nin iletişim bilgilerini öğrenen hayırsever bir kadın, Şube Başkanı Halis Kassap'ı telefonla arayarak, ihtiyaç sahibi bir kişiye bin 500 liralık yardım yapmak istediğini söyledi. Halis Kassap ise yardım yerine ihtiyaç sahibi engellilere tanesi 150 liradan 10 tekerlekli sandalye yardımında bulunmasının daha iyi olacağını söyledi.
Kassap'ın bu isteği üzerine hayırsever kadın, derneğe 14 tekerlekli sandalye bağışladı. Kassap'ın teslim aldığı tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahibi 14 engelliye dağıtıldı.
Kassap, hayırsever kadının tekerlekli sandalyelerin dağıtıldığı törende olmasını istediklerini ancak isminin gizli kalmasını isteyen hayırseverin bunu kabul etmediğini söyledi. 'Gizli kahramana' çok teşekkür ettiklerini dile getiren Kassap, duyarlı vatandaşları da yardıma çağırdı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler