YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefonda Dolandırıcılık Iddiası

Telefonla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Bu zanlılardan hesabına para yatırıldığı tespit edilen şüpheli tutuklandı.

Telefonla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Bu zanlılardan hesabına para yatırıldığı tespit edilen şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, kendisini başkomiser olarak tanıtan bir kişi Manisa'da yaşayan M.A'yı telefonla arayarak bankadaki hesabının terör örgütünün eline geçtiğini söyledi. Telefondaki kişinin "devlet güvencesinde" olduğunu belirterek verdiği hesaba 15 bin 500 lira yatıran M.A, dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu. Şikayet üzerine araştırma başlatan ekipler aynı şehirde yaşayan H.T'nin de benzer yöntemle 20 bin lira dolandırılmak istendiğini belirledi. Ekipler, M.A'nın para yatırdığı hesapla H.T'ye verilen hesabın Adana'da yaşayan A.Y'ye olduğunu tespit etti. Kendisine bildirilen hesaba 1 lira yatıran H.T, telefondaki kişiye paranın tamamını yatırdığını söyledi. Şüpheli A.Y, hesabına yatırılan parayı çekmek isterken bankada önlem alan Adana Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Şüpheli A.Y'nin ifadesi doğrultusunda olayla ilgili Ö.Ş, E.A. ve Y.S. de gözaltına alındı. Hesabını kullandırdığı iddia edilen şüpheli A.Y, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer 3 şüphelinin sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler