YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torun: "ak Parti'de Görev Alan Kişiler Her Kesimle İletişim Kurmak Zorunda"

AK Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Torun, "AK Parti'de görev alan kişilerin toplumun...

Torun: "ak Parti'de Görev Alan Kişiler Her Kesimle İletişim Kurmak Zorunda"

AK Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Torun, "AK Parti'de görev alan kişilerin toplumun her kesimiyle iletişim kurma zorunluluğu vardır" dedi.

Torun, teşkilat çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda, "Sosyal hayatımızın, ekonomimizin ve demokrasimizin daha nitelikli olmasının en temel yapı taşı kadındır. AK Parti güçlü aile temelinde güçlü Türkiye’yi kurmak için kadınları öne çıkarıyor. AK Parti, kadınların sosyal hayatta, iş hayatında ve siyasette daha görünür ve daha güçlü olarak var olması temelinde çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti kadroları milletimizin gönlünde yerini almıştır" diye konuştu.

İlerlemenin ve demokratikleşmenin önündeki en büyük engellerden birinin kadına şiddet olduğunu ifade eden Torun, “Kadına şiddet insan hakları ihlalidir. Sevginin ve fedakarlığın sembolü kadınları üzmemek gerekir. Kadınlar kadınlık sıfatı ile tertip ve düzenin, annelik sıfatı ile şefkat ve merhametin timsalidir. Kadın elinin siyasete değmesiyle de daha olgun ve sakin bir siyaset alanı gözlemliyoruz" ifadesini kullandı.

Seyhan’da çalışkan bir yönetim kurduklarını ve çalışmalara her alanda devam ettiklerini söyleyen Torun, şöyle devam etti:

"Kısa sürede yönetimimizi oluşturduk ve görev dağılımını gerçekleştirdik. Ardından mahalle başkanlarımızı atayarak, mahalle yönetimlerimizi kurmaya başladık. Ev ziyaretlerine büyük bir önem vererek devam ediyoruz. Üyelik çalışmaları, ev ziyaretleri, mahalle toplantıları ve hasta ziyaretleri rutin olarak yaptığımız çalışmalardır. Çalışmalarımızın ana kademe teşkilatımızın çalışmalarının devamı ve tamamlayıcısı olmasına özen gösteriyoruz.”

Yönetim kademelerinde görev alan partililerin eğitimine önem verdiklerini söyleyen Torun, “AK partide görev alan kişilerin toplumun her kesimiyle iletişim kurma zorunluluğu vardır. Siyasette gelişim ve değişim süreçlerini kolaylaştırmanın yolu eğitimden geçmektedir. Birliktelik ruhunun yüksek seviyede tutularak takım çalışmasının verimli kılınması için teşkilat üyelerimizin eğitimli azami özen gösteriyoruz” diye konuştu,

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler