YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

Kozan'da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis şehitliğinde anma programı düzenlendi.

Kozan'da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis şehitliğinde anma programı düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce, Şehir Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliğinde düzenlenen programda, din görevlilerince dua okundu. Anma programına katılan kurum müdürleri, emniyet müdürlüğü personeli, gazi ve şehit yakınları, şehitlerin kabirlerine kırmızı karanfiller bıraktı. Bu sırada bazı şehit yakınlarının duygulandığı görüldü. Programa, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, bazı kurum müdürleri, Kozan Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ali Baysal, polisler, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler