YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, Antalya’da düzenlenen Spor Toto Kadınlar...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, Antalya’da düzenlenen Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupasında yarı final oynayarak Adana’nın gururu olduklarını söyledi.

Başkan Hüseyin Sözlü, yaptığı açıklamada, grup elemelerine ligdeki 14 takımın tamamının katıldığını belirterek, "Sonuçta kupada 8’li finallere gitmeye hak kazandık. Antalya’daki ilk karşılaşmamızda sporcularımız Kayseri Kaski takımını eleyerek yarı finale yükseldi. Fenerbahçe, Galatasaray ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Ceyhan Belediyesi takımlarının dörtlü finallere kalması Çukurova basketbolunun nerelere geldiğinin en büyük göstergesidir. Ceyhan Belediyesi, Adana’nın gururu olmuştur” dedi.

Sözlü, Ceyhan Belediyesi’nin yarı finalde karşılaştığı Fenerbahçe maçının yayın saatinde pozitif mesajlar aldığını söyleyerek, “Ceyhan ve Adana halkı, Ceyhan takımına ne denli sahip çıktığını, Ceyhan’ı finallerde görmeyi ne kadar çok arzu ettiklerini bir kere daha gösterdi. Sezon başında hedefimiz, ilk sekiz içerisinde yer almak ve Türkiye Kupası finallerine katılabilmek demiştik. Birinci devrenin sonuna yaklaşırken bu iki hedefimize ulaştığımızı görüyorum. Artık hesabımız normal sezon tamamlandığında play-off’lara katılabilmektir. Önümüzdeki sezon ise ligin yanı sıra Avrupa’da da mücadele etmek istiyoruz. Şehrimizle beraber ülkemizi de gururla Avrupa’da temsil etmek en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

Öte yandan Ceyhan Belediyesi, ligde ilk yarının son maçında 12 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da Edremit Belediyesi’ni ağırlayacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler