YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da sapık! 3 erkek çocuğa tecavüz etti

Adana'da 3 erkek çocuğa döner ısmarlama bahanesiyle kandırıp tecavüz ettiği ileri sürülen sanığa, 49 yıl hapis...

Adana'da sapık! 3 erkek çocuğa tecavüz etti

Adana'da kağıt toplayan 2'si ikiz 3 erkek çocuğa döner ısmarlama bahanesiyle kandırıp tecavüz ettiği ileri sürülen sanığa, ikizlere tecavüzden 49 yıl 5 ay hapse mahkum oldu, bir çocuğa tecavüzden ise 22 yıl 6 ay hapsi isteniyor.

Edinilen bilgiye göre Güven Timleri 15 Temmuz 2010'da devriye gezerken, Sinanpaşa Mahallesi'ndeki köprünün altında belden yukarısı çıplak Sadık A. kollarının arasında yatan 3 erkek çocuğunu görünce yanlarına gitti. Yaşları 12 ile 13 arasındaki H.A. ile ikizi S.A. ve arkadaşları İ.Ç. polislere, Sadık A.'nın kendilerine ‘döner ısmarlayıp’ tecavüz ettiğini söyledi.Doktor raporunda çocukların cinsel istismara uğradıklarının saptanması üzerine tutuklanan ve hakkında 2 ayrı dava açılan sanık, Adana 5.Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ikiz kardeşlere tecavüz etmekten geçen yıl 49 yıl 5 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Bu karar Yargıtay’a gönderilirken sanık İ.Ç.’ye tecavüzden 22 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılamasına devam edildi.

Duruşmada, İ.Ç. hakkında İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gönderilen ruh ve beden sağlığı ile ilgili rapor okundu. Raporda, küçük çocuğun beden ve ruh sağlığının bozulduğu belirtildi.

Sanık savunmasında, alkolün etkisiyle çocukları öpmüş olabileceğini belirterek, “Hava sıcak olduğu için elbiselerimin üstünü çıkarmıştım. İ.Ç. benim torunum sayılır, ben torunum saydığım çocuğa nasıl böyle bir şey yapabilirim? Diğer çocuklarla sokakta kalıyordu, karnını doyuruyordum” diyerek beraatini istedi.Mahkeme heyeti karar için duruşmayı erteledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler