YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uçakta Taciz; Kadın Yolcu 16 Yaşındaki Genci Zorla Öptü

ADANA, İddiaya göre, Almanya'da çalışan babasını ziyarete giden A.C., tatilin ardından memleketi Adana'ya dönmek için uçağa bindi. Bu sırada

ADANA, İddiaya göre, Almanya'da çalışan babasını ziyarete giden A.C., tatilin ardından memleketi Adana'ya dönmek için uçağa bindi. Bu sırada Almanya'da yaşayan ve Mersin'de oturan ailesini ziyaret için yola çıkan 43 yaşındaki M.V. de A.C.'nin yanındaki koltuğa oturdu. Yolculuk sırasında alkollü olduğu ileri sürülen kadın yolcu, yanındaki erkek çocuğunu Almanca ve Türkçe sözlerle taciz etti. A.C.'nin tepki vermemesi üzerine kadın bu kez genci yanaklarından zorla öptü.
A.C.'nin durum anlatıp yardım istediği hostesler kadını yerinden kaldırıp başka bir koltuğa oturttu. Ayrıca hakkında tutanak tuttu. Adana Havaalanı'na gelen uçaktan inen A.C. de polise giderek kadından şikayetçi oldu.
Gözaltına alınan M.V., polisler tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alındı. Alkollü olduğu için uçakta ne yaptığını bilmediğini ileri süren M.V., 'taciz' iddiasıyla sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kadına, ayrıca hosteslerin tuttuğu rapor üzerine yolcuları rahatsız ettiği gerekçesiyle 1500 lira idari para cezası da verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler