YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeğenini Öldürüp Kaçtı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN Kozan İlçesi'nin Dilekkaya Mahallesi'ndeki Anavarza Antik Kenti'ndeki kazıda çalışan Aydemir Eser, dün saat 17.00 sıralarından işten çıkarak ekmek

Yeğenini Öldürüp Kaçtı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN Kozan İlçesi'nin Dilekkaya Mahallesi'ndeki Anavarza Antik Kenti'ndeki kazıda çalışan Aydemir Eser, dün saat 17.00 sıralarından işten çıkarak ekmek almak için bakkala gitti. İddiaya göre bakkalın önünde bekleyen Kasım Eser, henüz belirlenemeyen bir nedenle yeğeni Aydemir Eser'e tabancayla ateş etti. Yaralanan Aydemir Eser bakkala kaçtı. Bunun üzerine bakkala giren Kasım Eser, burada da yeğenine peş peşe ateş ettikten sonra kaçtı.
YARALI AĞABEYİ ÇIKTI
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Aydemir Eser, ambulansla götürüldüğü Kozan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu sırada hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Ferhat Eser, oturduğu mahalleden bir kişinin yaralı olarak hastaneye getirildiğini duyunca acil servise gitti. Genç kız, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamayan kişinin ağabeyi Aydemir Eser olduğunu görünce fenalık geçirdi.
Bir süre önce cezaevinden çıktığı belirtilen ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Kasım Eser'i yakalamak için jandarma çalışma başlattı.

Yeğenini Hasmına Benzettiği Için Öldürmüş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler