YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıkamaya Bırakılan Otomobille Kapkaç Yaptılar

Fatih KARAÇALI/ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan N.Ö., bir oto yıkamacıya teslim edip ayrıldı. Burada çalışan 20 yaşındaki Casim Eren,

Yıkamaya Bırakılan Otomobille Kapkaç Yaptılar

Fatih KARAÇALI/ADANA, Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan N.Ö., bir oto yıkamacıya teslim edip ayrıldı. Burada çalışan 20 yaşındaki Casim Eren, N.Ö.'nün otomobili alıp, arkadaşları ikisi de 19 yaşındaki Mehmet Tunçkıran ve Mehmet Keser ile birlikte gezmeye çıktı. 3 arkadaş, Karafatma Caddesi'nde yürüyen Sefa K.'nın yanına yaklaşıp elindeki cep telefonunu kapıp kaçtı.
Sefa K.'nın şikayetçi olması üzerine çalışma başlatan polis, zanlıların kullandığı aracın plakasını belirleyip N.Ö.'ye ulaştı. N.Ö., otomobilini oto yıkamacıya bıraktığını söyledi. Bunun üzerine Casim Eren gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Casim Eren, suçunu itiraf ederek kapkaçı Tunçkıran ile Keser ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Eren, "Caddede duruyorduk, Mehmet koşarak geldi. Bize 'telefon kapkaç yaptım. Basın gidelim' diyerek otomobile bindi. Biz de hızla uzaklaştık" dedi. Mehmet Tunçkıran ile Mehmet Keser de yakaladı.
İfadeleri tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler