YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüreğir Belediyesi futbol altyapısını güçlendiriyor

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü güreşten sonra futbolda da müsabakalara katılacak. 2011-2012 Futbol sezonu için miniklerde...

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü güreşten sonra futbolda da müsabakalara katılacak. 2011-2012 Futbol sezonu için miniklerde mücadele edecek olan Yüreğir Belediyesi Futbol Takımı 14-15-16 Eylül tarihlerinde 1995-2001 doğumlu gençler arasında seçme yaparak takımın alt yapısını destekleyecek. Yaz aylarında düzenlenen yaz okuluna katılamayan gençler için seçmeler Fatih Terim tesislerinde saat 16.00'da yapılacak.
Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan gençlerin spor yapmalarına imkan sağlayarak onları sokaklarda edinecekleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışacaklarını belirterek, "Gençlerimizin yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla açtığımız futbol yaz okulu çok büyük ilgi gördü ve binlerce gencimiz bu kurslara katılarak yaz aylarını boş geçirmemiş oldular. Tecrübeli hocaların nezaretinde yapılan kurslarda bir çok genç keşfedilerek bir çok takımın altyapısına gittiler. Bizler yeteneği olup keşfedilmeyi bekleyen gençlere yardımcı olduk. Bir çok yıldız da bu şekilde keşfedilmiştir. Amacımız gençlerimizin spor yapmaları için onlara altyapı hazırlamaktır. Bütün sporlarda olduğu gibi futbolda da altyapı çok önemlidir. Altyapısı sağlam olan takımlarımız daha başarılı olmaktadırlar. Biz de bu düşünceyle 2011–2012 futbol sezonuna altyapıdan başlamak üzere başvurduk ve oluşturduğumuz genç takımlar maçlara çıkacaklardır." dedi.
Yüreğir Belediyesi Spor Koordinatörlüğüne getirilen Adana sporun sembol ismi Necip Erdoğan kontrolünde gerçekleştirilecek olan seçmelere 1995–2001 doğumlu gençler katılacaklar ve seçmeler 14–15–16 Eylül tarihlerinde saat 16.00 da Fatih Terim tesislerinde yapılacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler