YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zihni Aldırmaz Kimsesiz Gencin Kimsesi Oldu

Yetiştirme yurdunda büyüyen genç, sevdiği kızla evlenirken, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz yalnız bırakmadı.5...

Yetiştirme yurdunda büyüyen genç, sevdiği kızla evlenirken, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz yalnız bırakmadı.

5 Ocak Yetiştirme Yurtları’nda büyüyen Süleyman Çelik, gönlüğünü kaptırdığı Havva Salıncak ile Polisevi’nde düzenlenen düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

Düğün törenine katılan Zihni Aldırmaz, genç çifte mutluluklar diledi ve fincan takımı hediye etti. Gençleri evladı olarak gördüğünü belirten Zihni Aldırmaz, “Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

5 Ocak Yetiştirme Yurtları Derneği Başkanı Lütfiye Görgün de, Zihni Aldırmaz ile 23 yıldır dernek için çalıştıklarını söyledi. Yüzlerce çocuğu evlendirdiklerini ve okuttuklarını kaydeden Lütfiye Görgün, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler