YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

103 Sağlıkçı Düzenlenen Törenle Sağlık Camiasına Katıldı

Adıyaman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Bölümü, Acil Tıp Teknisyeni ve Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan...

103 Sağlıkçı Düzenlenen Törenle Sağlık Camiasına Katıldı

Adıyaman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Bölümü, Acil Tıp Teknisyeni ve Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan 103 sağlıkçı, düzenlen törenle mezuniyet belgelerini aldı.

Özel İkbal Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü İmam Şimşek, kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreni öncesi İngilizce Öğretmeni Ceren Alp’in resim sergisi açılışı yapıldı.

Düzenlenen mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan Adıyaman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü İmam Şimşek, “Okulumuz, bu öğretim yılının 2. dönemi başından itibaren, Valiliğimizce geçici olarak tahsisi yapılan Yunus Emre İlköğretim Okulu Binası'nda eğitim öğretimine devam etmektedir. Yeni binamıza taşındıktan sonra 2 olan laboratuar sayımızı 3’e çıkardık. Teknik bir oda oluşturarak, öğrencilerimizin bazı uygulama derslerini laboratuar ortamlarında görmelerini sağladık. Bu binanın tahsisinde emekleri olan başta Sayın Valimiz ve milletvekillerimiz olmak üzere bütün herkese şahsım ve okulum adına şükranlarımı sunuyorum. 25 yıllık geçmişe sahip okulumuzun kendisine ait bir binası yoktu. Okul binamızın ve 200 kişilik öğrenci pansiyonumuzun 2013 yatırım programına alınması için büyük gayretleri olan Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ve Milletvekillerimize, İl Milli Eğitim Müdürüme teşekkür eder, yeni binamızın hepimize ve Adıyaman’ımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Mezun olan öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne ait bina temelinin yakın zamanda atılacağı müjdesini verdi.

Özkan, esas mücadelenin bundan sonra başladığını belirterek, şöyle konuştu:

“Ben, öncelikle bütün öğrencilerimizi büyüten, bu günlere getiren ve okumaları için her türlü fedakarlığı yapan başta ailelerinizi ve fedakar öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Sağlık çok önemli bir meslek ve hizmet verdiğimiz kişiler insan. O nedenle mesleğinizi sevin, kendinizi geliştirin ve özellikle hastanede yatan hasta ve yaşlılara karşı çok iyi olun. Ben mezun olan bütün öğrencilerimize yeni yaşamlarında başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından okul öğretmenlerinden Mahmut Bağışlar, mezun olan öğrencilere meslek andını okuttu ve açılış yapıldı.

103 Sağlıkçı Düzenlenen Törenle Sağlık Camiasına Katıldı103 Sağlıkçı Düzenlenen Törenle Sağlık Camiasına Katıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler