YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adıyaman'da Yemek Zehirlenmesi Şüphesi: Güvenlikçi Öldü, 2 Işçi Hastanede

ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN'da, dün gece yemek yiyen güvenlik görevlisi sabah kulübesinde ölü bulundu, 2 işçi ise, zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Olay,

ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN'da, dün gece yemek yiyen güvenlik görevlisi sabah kulübesinde ölü bulundu, 2 işçi ise, zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.
Olay, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mermer fabrikasında meydana geldi. Fabrikada çalışan güvenlik görevlisi Murat Karataş ile işçiler Murat Tezcan ve Burhan Teker, akşam yemek firmasından gelen yemeği yedi. Bir süre sonra rahatsızlanan güvenlik görevlisi kulübesine çekilirken, işçiler Murat Tezcan ile Burhan Teker çağırdıkları ambulansla hastaneye götürüldü. Sabah saatlerinde fabrikaya gelenler, güvenlik görevlisi Murat Karataş'ı kulübesinde ölü buldu. Karataş'ın cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için morga gönderildi.
İşçilerin yedikleri yemekten Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından numune alındı. 2 işçinin tedavisine devam edilirken, soruşturma sürüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler