YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çelikhan’Da 1600 Kişiye Cuma Çıkışı Helva Dağıtıldı

Selim SONKAYA/ÇELİKHAN İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ulu Camii'nde cuma namazı çıkışı vatandaşlara irmik helvası ikram edildi.

Çelikhan’Da 1600 Kişiye Cuma Çıkışı Helva Dağıtıldı

Selim SONKAYA/ÇELİKHAN İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ulu Camii'nde cuma namazı çıkışı vatandaşlara irmik helvası ikram edildi. Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, İlçe Müftüsü Murat Kurt ve Ulu Camii Yaşatma ve Yaptırma Derneği Başkanı Abdurrahman Yalçın'ın da katıldığı etkinlikte bin 600 kişiye irmik helvası dağtıtıldı.
İlçe Müftüsü Murat Kurt, birlik ve beraberlik temennisinde bulunarak barış ve kardeşliğin tüm dünyada egemen olmasını diledi.

Çelikhan’Da 1600 Kişiye Cuma Çıkışı Helva Dağıtıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler