YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eurodesk Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programı Genel Koordinatörlüğü (Eurodesk)...

Eurodesk Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programı Genel Koordinatörlüğü (Eurodesk) Türkiye il bilgilendirme toplantısı, Adıyaman’da gerçekleştirildi.

Eurodesk temas noktaları aracılığı ile düzenlenen Eurodesk’in bilgilendirme toplantısı, Adıyaman’da Arsemes Otel’de yapıldı. Toplantıya; Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, ilçe kaymakamları, kamu kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üniversite öğrencileri ve gençler katıldı.

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında, Eurodesk Gençlik Eylem Programları ve Hayat Boyu Öğrenme Programları konusunda Ulusal Ajans'a bağlı eğitmenler tarafından bilgilendirme yapıldı.

Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi İl Sorumlusu Yeşim Çelik Süzer gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptıkları faaliyetlerden bahsederek şunları söyledi:

"Gençlerin karar alma süreçlerine katılımı için kolaylaştırıcı işlev görmek, sosyal gelişimlerini ve meslek becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalarda bulunmak, toplumsal sorunlar karşısında duyarlılığını arttırarak toplumsal bir aktör işlevi görmesine yardımcı olmak istiyoruz. Adıyaman'daki tüm gençlerin yerel bazlı çalışmalarının yanı sıra uluslararası faaliyetlerde bulunmalarına daha çok katkı sağlamak amaçlı Gençlik ve Kültür Evi Eurodesk temas noktası olarak, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılım göstermeleri için çeşitli projeler yapılmaktadır."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler