YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Khb Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Şen Ve Ekibi Göreve Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreterliği’ne atanan Dr. Hüseyin Şen ve beraber...

Khb Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Şen Ve Ekibi Göreve Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreterliği’ne atanan Dr. Hüseyin Şen ve beraber atanan ekibi göreve başladı.

Sağlık Bakanlığı KHB Adıyaman Genel Sekreterliği'ne atanan Dr. Hüseyin Şen ile birlikte; KHB İdari Hizmetler Daire Başkanı olarak Osman Aydın, Mali İşler Daire Başkanı olarak Nadir Bilgin Akgün, Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı olarak Opr. Dr. Süleyman Kılınç, Hastane Yöneticisi olarak Dr. Talat Küçük atanmıştı. Ataması yapılan kişiler, Bakanlık ile sözleşme imzalarının ardından görevlerine başladı.

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ve Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu, göreve atanan Dr. Hüseyin Şen ve beraberindekilere hayırlı olsun dileklerini illetti.

Dr. Hüseyin Şen, sağlıktaki memnuniyeti daha üst seviyelere çıkartarak kaliteyi yükseltmek istediklerini ve bu doğrultuda gayret göstereceklerini kaydetti.

İkinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetlerini yürütecek olan idari kadronun atanmasının ardından, zaten iyi olan sağlık hizmetlerini daha da iyiye götüreceklerini söyleyen Şen, "El birliğiyle iyi olan hizmetleri daha da iyi hale getirmek için gayret göstereceğiz. Türkiye genelinde olduğu gibi Adıyaman’da da vatandaşların sağlık sektöründen memnuniyetleri üst seviyede. Biz de bu bayrağı daha ilerilere götürmek adına çalışacağız. Hedefimiz yüksek ve hedefimize ulaşmak için gayret göstereceğiz. Sağlık hizmetleri hiçbir aksama olmadan devam edecek" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler