YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Minikler Tiyatro Gösterisinde Eğlendi

Gölbaşı Belediyesi tarafından organize edilen kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında, İzmir Bölge Tiyatrosu ilk olarak...

Gölbaşı Belediyesi tarafından organize edilen kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında, İzmir Bölge Tiyatrosu ilk olarak miniklere gösteri sundu.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen tiyatroda, ilçedeki ilkokul ve ana sınıfı öğrencileri için 'Kötü Kalpli Kraliçe' oyunu sergilendi. Minik öğrenciler aktif olarak oyuna katılarak eğlenceli zaman geçirdi.

Kültürel ve sanatsal etkinliklerin eğitim içindeki önemine dikkat çeken Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, bu tür etkinliklerin eğitim yılı içerisinde devam edeceğini belirtti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler