YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

13 yaşındaki kıza tecavüz edip kameraya çekti

Afyonkarahisar'da Facebook’tan tanıştığı 13 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye giren meslek yüksek okulu öğrencisi 20 yaşındaki..

13 yaşındaki kıza tecavüz edip kameraya çekti

Afyonkarahisar'da Facebook’tan tanıştığı 13 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye giren meslek yüksek okulu öğrencisi 20 yaşındaki A.S. ile bu ilişkiyi kamerayla görüntüleyen 25 yaşındaki H.A., olayın ortaya çıkmasının ardından tutuklandı. Olay okulda yaşananlardan sonra ortaya çıktı.

Ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki kız., geçen yıl Facebook aracılığıyla, Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknolojileri Bölümü’nde öğrenim gören A.S. ile tanıştı. R.B. geçen Haziran ayında, okullar kapandıktan kısa süre sonra A.S. ile Sandıklı’da buluştu. A.S. motosikletine aldığı genç kızı Tepekent Mevkii’ndeki kullanılmayan bir eve götürdü. Burada küçük kız ile birlikte olan A.S., "Hamile kalmaman için sana bir ilaç vereceğim. Yarın görüşelim, sana ilaç getireceğim. O ilacı içersen hamile kalmazsın" dedi. Ertesi gün tekrar buluşan ve küçük kıza ilaç içiren A.S., bir hafta sonra kızla yeniden buluştu. A.S., bu kez, Dedelipınar Mevkii’ndeki bir başka eve götürdüğü küçük kız ile yine ilişkiye girdi. A.S.’nin arkadaşı H.A. da ilişkiyi video kamerayla kaydetti.

"Kimseye söyleme, elinde görüntülerin var"
Daha sonra küçük kızı telefonla, "Birlikte olduğumuzu kimseye söyleme. Hayatını karartırım. Kamera görüntüleri var elimde. Rezil ederim seni" diyerek tehdit eden A.S., aynı içerikli SMS’ler gönderdi.

Okuldaki sıra olayı tecavüzü ortaya çıkardı
Yaz boyunca sıkıntılı günler yaşayan küçük kız, yaşadıklarını, kimliği açıklanmayan sınıf arkadaşına dertleşmek amacıyla anlattı. Bu yıl, rehber öğretmen tarafından, sınıfta öğrencilerin oturdukları sıralar değiştirilirken, rehber öğretmen, küçük kızı ile yaşadıklarını anlattığı kızı aynı sıraya oturtmak istedi.

Kimliği açıklanmayan kız, mağdur kız ile aynı sıraya oturmak istemedi, eve gidince de konuyu ailesine anlattı. Kızın ailesi de okula giderek, kızlarının tecavüze uğrayan kız ile aynı sıraya oturtulmasını istemediklerini belirtti. Kimliğinin açıklanmasını istemeyen rehber öğretmen ise öğrenciyle konuştuktan sonra, durumu küçük kızın ailesine aktardı.

Tutuklandılar
Kızlarının başına gelenlerden, rehber öğretmenin anlattıkları sayesinde haberdar olan kızın ailesi, geçen pazartesi günü Cumhuriyet Savcılığı’na giderek şikayetçi oldu. Şikayet A.S. ile video kamerayı kullandığı öne sürülen H.A. gözaltına alındı. A.S. ve H.A. sorgularının ardından dün gece çıkarıldıkları Sandıklı Nöbetçi Mahkemesi’nce tutuklanarak, Sandıklı Cezaevi’ne konuldu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler