YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

19 Mayıs Kutlamaları

Sultandağı'nda, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla tören gerçekleştirildi.

Sultandağı'nda, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla tören gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çavdar, Pazaraltı Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Atatürk'ün 19 Mayıs'ta milli duygular içerisinde Samsun'da attığı ilk adımın Türk Milleti'nin bağımsızlığı ve kuruluşu yolunda atılmış en önemli adım olduğunu söyledi.

Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen liseler arası atletizm, masa tenisi, satranç, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kutlamalara, Sultandağı Kaymakamı Yusuf Gemici, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Selim Şirin, Belediye Başkanı Osman Acar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Sinan Kutlar / Mustafa Güngör

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler