YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Afyonkarahisar İgm Temmuz Ayı Çalışmalarının 3'üncü Birleşimi Yapıldı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı çalışmaları Başkan Salih Sel başkanlığında gerçekleştirilen 3'ncü oturum...

Afyonkarahisar İgm Temmuz Ayı Çalışmalarının 3'üncü Birleşimi Yapıldı

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı çalışmaları Başkan Salih Sel başkanlığında gerçekleştirilen 3'ncü oturum ile devam etti.

Toplantıda, çok sayıda gündem maddesi ile birlikte gündem dışı maddenin görüşülerek karar bağlandı. Görüşülen gündem maddeleri arasında, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün acil hizmetlerinde kullanılmak üzere gerekli araç, gereç ve ekipmanların kullanılması yönünde gerekli izinin verilmesi yönündeki komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi, İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağ beldesinden bulunan ve mülkiyeti Özel İdareye ait taşınmazın Afyon Jeotermal Anonim Şirketi’ne (AFJET) devir edilmesi konusu daha detaylı bir şekilde incelenmek üzere konu ağustos ayı toplantısına ertelendi.

Toplantı sonunda, CHP’li Başmakçı üyesi Ali Işık tarafından, İGM üyelerine Başmakçı’da ekolojik olarak hiçbir gübre ve katkı maddesi kullanılmadan üretilen gülsuyu dağıtıldı.

Öte yandan, İGM Başkanı Salih Sel, yarın gerçekleştirilecek olan temmuz ayı çalışmaları 4'üncü birleşiminin Sultandağı ilçesinde yapılacağını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler