YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denetimden Kaçan, Mahalleden Geçiyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Denetleme İstasyonu’nun ağır vasıtaları tartıya almaya başlaması üzerine, kontrolden kaçan kamyon ve...

Denetimden Kaçan, Mahalleden Geçiyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Denetleme İstasyonu’nun ağır vasıtaları tartıya almaya başlaması üzerine, kontrolden kaçan kamyon ve tırlar, istasyonun arkasında bulunan Yunus Emre Mahallesi’nin içinden geçmeye başlayınca vakantaşlar huzursuz oldu.

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ali Sönmez, Denetleme İstasyonu’nun hizmete girmeye başlaması ile kontrolden kaçan kamyon ve tırların mahalle içinden geçerek, Sanayi Çarşısı’ndan tekrar anayola çıktıklarını söyledi.

Sönmez, “Mahallede yollarımız bozuldu. Ayrıca bu tır ve kamyonlar okulun önünden geçiyorlar. Çocuklar için tehlike oluşturuyorlar. Denetimlerin artırılmasını ve bu araçların mahallemizden geçmelerinin önlenmesini istiyoruz” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler