YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayvan Pazarında Arefe Günü Hareketliliği

Afyonkarahisar merkeze bağlı Çayırbağ’da kurulu hayvan pazarında arefe günü hareketliliği yaşandı. Kurbanlıklarını almak için sabah...

Afyonkarahisar merkeze bağlı Çayırbağ’da kurulu hayvan pazarında arefe günü hareketliliği yaşandı. Kurbanlıklarını almak için sabah erken saatlerde pazara gelen vatandaşlar ile satıcılar arasında uzun süren pazarlıklar dikkat çekti. Bu yıl kurbanlık sayısının çok olması nedeniyle fiyatın düşük olduğunu söyleyen satıcılar, bir büyükbaş hayvanın fiyatının bin 750 TL’den başlayarak 4 bin TL’ye kadar çıktığını, küçükbaş hayvanların 300-500 TL arasında alıcı bulduğunu belirtti.

Pazardaki birçok satıcı, satışlardan memnun olduklarını söylerken, bazıları hayvanlarını ucuza sattıklarını ve zarar ettiklerini anlattı.

Pazarda satılan bazı hayvanların satıcı ve alıcılar tarafından kucaklarda, omuzlarda taşınması ilginç görüntüler oluşturdu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler