YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mhp Afyonkarahisar Teşkilatı İlçelerdeki İftar Programlarına Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından ilçelerde düzenlenmesi planlanan iftar yemeklerinin ilki Bolvadin’de...

Mhp Afyonkarahisar Teşkilatı İlçelerdeki İftar Programlarına Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından ilçelerde düzenlenmesi planlanan iftar yemeklerinin ilki Bolvadin’de gerçekleştirildi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığının organize ettiği yemeğe İl Başkanı Aziz Aslan, MYK Üyesi Mehmet Parsak, Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayındırlık eski Bakanı Prof. Dr. A.Kadir Akçan’ın yanı sıra belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve Çay, Sultandağı, Emirdağ, Bayat ve Çobanlar MHP ilçe teşkilatları yönetimleri katıldı.

MHP İlçe Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ile birlikte misafirleri karşılayan Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık “Böylesine güzel bir Ramazan akşamı sizleri aramızda görmekten çok mutluyum. Hepinize hayırlı iftarlar dilerim” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler