YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Semtlerarası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Kanlıca mahallesi oldu

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü tarafından, sporun gelişmesi ve gençlerin sosyal alanda aktif bir konumda vakit geçirmeleri...

Semtlerarası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Kanlıca mahallesi oldu

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü tarafından, sporun gelişmesi ve gençlerin sosyal alanda aktif bir konumda vakit geçirmeleri sağlamaları amacıyla düzenlenen Semtlerarası Futbol Turnuvası sona erdi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, finalde Efecik mahallesi takımını 3-0 yenen Kanlıca mahallesi takımı, turnuvanın birincisi oldu. Efecik mahallesinin ikinci olduğu turnuvada Çavuşbaş mahallesi üçüncü ve Yenice mahallesi de dördüncü oldu.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban verdi. Çoban, böyle bir turnuvaya düzenleyerek gençler arasında kaynaşmayı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Çoban, turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini bildirdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler