YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savcıyı öldürecekti!

Ağrı'nın Patnos İlçesinde, Cumhuriyet Savcısını öldürmek için Adliye Sarayı'na elinde bıçakla giden bir kişi tutuklandı.

Savcıyı öldürecekti!

Ağrı'nın Patnos İlçesinde, Cumhuriyet Savcısını öldürmek için Adliye Sarayı'na elinde bıçakla giden bir kişi tutuklandı.

Alparslan Mahallesi'ndeki Adliye Lojmanlarına 14 Mart günü saat 18.00 sıralarında giden, 27 yaşındaki evli Vefa Cangir, polis engeline takıldı. Cangir, kendisini uzaklaştırmaya çalışan polis memurlarına, "Cumhuriyet Başsavcısını bıçaklayacağım" diye bağırdı. Aşırı alkollü olan Vefa Cangir olay yerinden uzaklaştırıldı.

Dün öğleden sonra saatlerinde Hükümet Konağı'nın birinci katındaki Adliye Sarayı'na elinde kelebek bıçakla giden Vefa Cangir, Cumhuriyet Başsavcısı Umut Bülent Gökçekuyu'nun makamına doğru giderken polis tarafından yakalandı.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve iş buldukça çalışan Vefa Cangir'in bir hafta önce gittiği adliye sarayında görüştüğü bir savcının kendisini makamından kovduğu için böyle bir eylemde bulunduğu iddia edildi. Bu iddiası üzerine adliyedeki 3 savcı Vefa Cangir ile görüştü, ancak zanlı kendisini kovanın savcılar arasında bulunmadığını, kır saçlı bir kişi olduğunu belirtti. Cangir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Umut Bülent Gökçekuyu, olayla ilgili açıklama yapmayacağını söyledi.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler