YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aksaray'da Turizm Haftası

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Güzelyurt Meslek Yüksekokulu öğrencileri Turizm Haftası'nda el sanatları sergisi açtı.

Aksaray Üniversitesi Güzelyurt Meslek Yüksekokulu öğrencileri Turizm Haftası'nda el sanatları sergisi açtı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, bir oteldeki serginin açılışında, Güzelyurt'un mimarisi ve kültürüyle tarihi bir merkez olduğunu söyledi. Bu noktada üniversite olarak Güzelyurt'a gereken desteği vermeye çalıştıklarını vurgulayan Acar, "Güzelyurt'ta çok marifetli hocalarımız ve öğrencilerimiz var. İlçede üretilen eserlerin sergilenmesi, turistlerle buluşturulması ve pazarlanması için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Birlik olursak hem sanat eserlerinin daha geniş kitleyle buluşmasına katkı sunar hem de ticari olarak fayda sağlayabiliriz. Serginin açılmasına vesile olan öğrencilerimiz ve değerli hocalarını tebrik ediyorum" diye konuştu. Sergi açılışına İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Himmet Karadal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler