YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanlığı Seçimi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında semt pazarındaki esnafı ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında semt pazarındaki esnafı ziyaret etti. Paşacık Mahallesi'ndeki semt pazarını ziyaret eden Yazgı, burada yaptığı konuşmada, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçileceğine kesin gözüyle bakıldığını söyledi. Esnafın hiçbir zaman yalnız olmadığını dile getiren Yazgı, "Semt pazar yerlerinin revize edip daha modern hale dönüşeceğiz. Esnaf ve halkımızın daha rahat koşullarda alışveriş yapmalarına imkan sağlayacağız. Bunun için bazı pazar yerlerimizin etrafını kapatmaya başladık" dedi. Yazgı, yerelde hizmet etmenin gayretini sürdürürken diğer taraftan da Başbakan Erdoğan'ın elinin güçlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan diğer adaylar, aday filan değil. Hepsi projenin ürünü olan adaylar ama mazlumların daima yanında olan Başbakan Erdoğan adam gibi adam. Zaten başbakanımıza büyük bir teveccüh var. İlk turda seçileceğine eminiz. Sizlerden başbakanımıza destek vermenizi istiyorum" dedi. Konuşmanın ardından Yazgı, esnafla sohbet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler