YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazipaşa Takımı Aksaray’ı Temsil Edecek

 Kulüplerarası Yıldız Kızlar voleybol müsabakalarında birinci olan Gazipaşa takımının Aksaray’ı temsil edeceği bildirildi.

Gazipaşa Takımı Aksaray’ı Temsil Edecek

Kulüplerarası Yıldız Kızlar voleybol müsabakalarında birinci olan Gazipaşa takımının Aksaray’ı temsil edeceği bildirildi. Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Kapalı Spor salonunda oynan Kulüplerarası Yıldız Kızlar voleybol müsabakaları final maçlarıyla sona erdi. Müsabakalarda, Gazipaşa takımı birinci, Gençlikspor takımı ikinci, Eğitimspor takımı ise üçüncü oldu. Gazipaşa takımının Spor Kulübü Bölge Şampiyonası’nda Aksaray’ı temsil edeceği öğrenildi. Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Şube Müdürü Hamdi Turan ve Voleybol İl temsilcisi Kemal İpekdal tarafından ilk 3’e giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler